marksten

Marksten

Att anlägga marksten kräver noggrant arbete & ett korrekt utförande utav grundarbete. Vi hjälper dig som privatperson eller företag att anlägga ny entré, uppfart, innergård & självklart större ytor. Vi har medarbetare som har vunnit Yrkes-SM & Yrkes-NM inom Trädgårdsanläggning.

Murbyggnation

Vi bygger allt ifrån låga moderna murar till större stödmurar med bl.a geonät som förstärker din mur mot tryck ifrån sidan. Det är viktigt att anlägga en stabil grund med ett ordentligt bärande lager för att behålla en vågrät mur i många år. Vi ställer även L-Stöd.
gras

Gräs

Behöver du rulla ny eller byta ut din nuvarande gräsmatta hemma i trädgården eller utanför kontoret? Vi ordnar allt ifrån grund till färdigt gräs som levereras i rullar.
Husdranering

Husdränering

Det är vanligt att äldre fastigheter har sämre fuktspärrar och dräneringar vilket kan leda till fuktskador. Vi har erfarenhet inom dränering & använder en mindre maskin vilket minskar skador på marken & underlättar arbetet för återställning. Vi kan även erbjuda anläggning i samband med dränering som tex marksten, murbyggnation & gräs.
schakt

Schaktarbeten

Vi har grävmaskinister som kan hjälpa dig som privat eller företag om du behöver gräva för träd, pool, förrådet etc. Vi kan även utföra större schaktarbeten.
tradgardsarbete

Trädgård- & Parkskötsel

Behöver ni hjälp med skötsel utav grönytor på företaget eller hemma i trädgården? Vi använder oss utav moderna maskiner för att underlätta för dig som kund att få ett snabbt & smidigt utförande utav arbetet.